Vijesti

Kontroverzni Diablo Immortal ima najbolje početne rezultate u povijesti serijala

Unatoč kontroverzama, Diablo Immortal ostvario je najbolje lansiranje Diablo igre ikada. A pričamo o serijalu na čije nastavke se nekada čekalo u redovima na ponoćnim lansiranjima, a čiji posljednji nastavak je igralo preko 30 milijuna igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U samo jedan tjedan, Diablo Immortal je ostvario najbolje lansiranje u povijesti franšize”, pohvalio se Blizzard na Twitteru s velikim fontom napisanim – 10 milijuna.

Vrijedi napomenuti kako je Diablo Immortal besplatan naslov za PC i mobitele, stoga broj instalacija ne čudi, ali je svejedno impresivan. Ipak, brojke aktivnih igrača na dulji period bio bi precizniji pokazatelj (ne)uspjeha besplatnog Diabla, stoga se nadamo kako će Blizzard jednom prezentirati i taj podatak.

Golemom broju instalacija unatoč, na Metacriticu se nastavljaju nizati loše ocjene igrača s prosjekom ocjena od samo 0.5 od 10. Konsenzus među pravim igračima, dakle onih koji ga zaista igraju, je taj da je Diablo Immortal u srži dobra igra sve dok nemate ambiciju igrati ga kompetitivnije.

Tada nastupa agresivan sistem mikrotransakcija s očitim P2W elementima, a koji sistemom lutrije na jedan način kažnjava čak i one koji odluče trošiti pravi novac.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano