Vijesti

Diablo Immortal je jedan od najgore ocjenjenih naslova u povijesti, a od danas i Blizzardov najgori ikad

Teško je riječima opisati očajni remaster Warcrafta 3 od prije dvije godine, a upravo je taj debakl uspio nadmašiti Diablo Immortal, besplatni Diablo za PC i mobitele s P2W mehanikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na Metacriticu prosječna ocjena korisnika za Diablo Immortal iznosi tek 0.5 od 10. Što je Immortal svrstalo u red druge najgore igre svih vremena uz bok Xbox verziji ovogodišnjeg NFL Maddena Electronic Artsa. Razlog bombardiranju lošim recenzijama je model igre kreiran prema pay-to-win modelu, a koji ne dopušta napredovanje u kasnijoj fazi igranja bez plaćanja pravim novcem.

U trenutku pisanja ovog teksta svoje mišljenje je na Metacriticu ostavilo preko 2500 igrača, međutim među njima ima i onih koji se ne slažu s većinom. Neki tvrde da je Diablo Immortal dobar dok god se ne gleda kompetitivni dio te ignoriraju miktotransakcije, s čime se u principu slažu i oni koji ga aktivno igraju na FFA forumu.

Blizzard je tako u dvije godine uspio izdati čak dva naslova TOP 3 naslova na ljestvici najgorih igara svih vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano