Kreatora Days Gonea rastužio je PS Showcase, kaže da smo već mogli igrati Days Gone 2

Kreativni direktor omiljenog Days Gonea još uvijek ne može prežaliti jer nije dobio dozvolu raditi nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstveno vodstvo studija, a potom i Sony, nije bilo zadovoljno recenzijama i samim razvojnim procesom koji je bio prilično turbulentan te sada radi na, kako kažu, još ambicioznijoj open world igri koja se naslanja na osnovne mehanike Days Gonea.

Nakon što su Sony i Bend Studio odlučili nastaviti dalje s novim IP-em, Jeff Ross je napustio studio i uputio se u svojevrsnu javnu tiradu protiv bivših poslodavaca. Optužio je Sony za manjak podrške i nerazumijevanje tržišta, a nakon poduže pauze i konačnog smirenja, PlayStation Showcase je ponovno izazvao emociju.

“Malo me uznemire PlayStation Showcase prezentacije, samo me podsjete da smo mogli imati Days Gone 2 još prije mjesec dana samo da se držali plana”, napisao je na Twitteru.

Jeff Ross i njegovi kolege očito su imali razvojni plan s ciljem izdavanja Days Gonea 2 do travnja ove godine. Na pitanje fana da zašto ne pokuša opet, Ross je odgovorio kako bi to sad bilo nemoguće. Čak i kad bi Sony, poučen još uvijek pozitivnim reakcijama igrača, pokrenuo priču o nastavku i vratio Rossa, Bend studio napustilo je preko 90 članova originalnog tima i nebi imao tko raditi na njemu. U ovom trenutku, Days Gone 2 bio bi preveliki izazov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS