Vijesti

Kreatori Motorstorma i Drivecluba rade i ubuduće će raditi na Need for Speed serijalu

Kada smo izvještavali o Electronic Artsovoj kupovini Codemastersa, izdavača specijaliziranog za racing naslove, kao logičnim se nametao zaključak da će profitirati Need for Speed serijal. Danas je stigla i službena potvrda toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji Evolution studio nekada je bio Sonyjev, pamtimo Motorstorm i Driveclub nakon kojeg je raspušten. Tada je ista ekipa prešla u Codemasters i postala njihova podružnica u engleskom Chesireu, izdali su Onrush i Dirt 5, a danas postaju podružnica Criteriona, studija koji predvodi razvoj novog NFS-a.

“Integracija se nadovezuje na blisko partnerstvo koje su Criterion i Codemasters Chesire razvili u posljednjih nekoliko mjeseci”, Codemasters je priopćio na Twitteru.

Tvorci Motorstorma, Drivecluba, Onrusha i originalnih WRC igara tako će ubuduće raditi na Need for Speed naslovima, dok posljednjih nekoliko mjeseci već asistiraju matičnom Criterionu.

Veterani gaming industrije nesumnjivo će stvoriti dodatnu vrijednost jednom od najdugovječnijih serijala, radi se o studiju koji bez iznimke isporučuje dobre i zabavne racing naslove (ako izuzmemo tehničke mrežne probleme s Driveclubom).

Podsjećamo, EA novi Need for Speed planira za kraj ove godine. Osim relativno neuvjerljivog leaka mape, tek nam predstoji saznati prve konkretne detalje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano