Vijesti

Procurile su slike grada i mape iz novog Need for Speeda

Razvoj novog Need for Speeda ide po planu koji predviđa izlazak do kraja godine, najvjerojatnije uoči blagdana. Razvoj predvodi Criterion Games, a ono što veseli je da se novi nastavak neće truditi biti ozbiljan, stoga očekujte anime efekte i puno neozbiljnih ulazaka u zavoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnje, još nepotvrđene informacije govore kako ćemo novi NFS voziti u gradu kreiranom prema američkom Chicagu, čemu u prilog idu i screenshotovi iz koji pokazuju navodnu mapu i vizuru grada.

Sve tri slike uhvaćene su iz videa koji se navodno širi internetom. Iz više izvora potvrđeno je da postoji, ali mi još uvijek nismo uspjeli doći do njega.

Sama mapa ima relativno veliki grad na čijim ulicama možemo zamisliti noćne street utrke, a ostatak je prilično razveden s cestama koje variraju od off-roada do autocesta, što ujedno znači i da će novi NFS ponuditi raznoliku paletu utrka što ujedno i eliminira ono što mnogi priželjkuju – Underground 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano