Vijesti

Krenuo je preload za igre iz GTA remasterirane trilogije

Idući četvrtak u 11 sati izlazi GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, a oni koji su ga prednaručili na PlayStation, Xbox ili Nintendo digitalnim trgovinama već sad mogu pokrenuti preuzimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odnosu na originalne PS2 verzije, GTA 3, Vice City i San Andreas veći su za tri do sedam puta, pa će oni sa slabijim konekcijama željeti spremni dočekati svoju GTA retro dozu. Ovisno o platformi, čeka vas sve skupa 20 do 23 gigabajta downloada.

Međutim, PC igrači trebat će pričekati samo lansiranje kako bi pokrenuli preuzimanje. Bilo da GTA trilogiju uzimate na Steamu ili Rockstar Launcheru, download možete pokrenuti tek u četvrtak 11. 11. od 11 sati.

Za one koji se odluče za kupnju na Rockstarovoj digitalnoj trgovini, dobit će kupon od 10 dolara koji mogu iskoristiti za kupnju iduće Rockstarove igre. Bio to nekad GTA 6, Red Dead Redemption 3, Bully 2 ili neki stariji naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano