Vijesti

Lord of the Rings: Gollum dobio je prvi gameplay prikaz

Prošlo je dvije godine od kad je najavljen The Lord of the Rings: Gollum. U međuvremenu osim odgode nismo dobili puno informacija. Sve do danas i gameplay debija.

Debija koji nije donio bogznašto. 48 sekunda sneak peek šuljanja omiljenog nam skupljača nakita kroz bazu kojom dominiraju orkovi, špilje prepune pauka, a u jednom trenutku vidimo i unchartedovsko pentranje koje će očito biti značajan gameplay element.

Gollum nećemo igrati prije slijedeće godine, a bit će to igra snažno vođena naracijom. Bitnu ulogu u naraciji imat će Gollumova podijeljena osobnost. Jedna, nazovimo je tako – zla persona će vući na jednu stranu, a dobri Gollum će vući na drugu stranu, što ujedno predstavlja poligon za jedan bitan element – donošenje odluka.

Developeri obećavaju grananje priče ovisno o donešenim odlukama. A kada smo kod odluka, osim ako si autori ne uzmu previše kreativne slobode, kao Gollum nećemo ubijati. A nećemo se ni tući. Golluma ne zanima nasilje, on je lik koji želi pronaći svoj prsten i to je manje više to.

Dakle, Gollum igramo 2022. na novim konzolama i PC-ju, a ako želite vidjeti next-gen screenshotove bacite oko na naš tekstić ovdje.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close