Vijesti

The Lord of the Rings: Gollum je najgora igra ove godine

Poslije nekoliko velikih odgoda, The Lord of the Rings: Gollum je izašao, međutim, bilo bi bolje da nije. Zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve ocjene na internetu ukazuje kako se radi o jednom od najgorih naslova u posljednjih nekoliko godina. U ovom trenutku prosjek ocjena na Metacriticu iznosi samo 40 do 100. Gollum je doslovno najgora igra ove godine, a s ovakvim ocjenama bila bi najgora u prošloj godini i treća najgora u pretprošloj (poslije eFootballa i Ballan Wonderworlda). Isto raspoloženje nastavlja se i na Steamu, gdje igrači također ostavljaju izrazito negativne ocjene.

Recenzenti Gollumu zamjeraju ogroman broj bugova, repetitivne razine, ružnu grafiku, mehaniku kontroliranja lika, a sve to kombinirano rezultira brzim odustajanjem od igre. Igra ima previše korjenitih problema da bi ih developeri iz Deadalic studija popravili nekom eventualnom većom zakrpom. Problemi su strukturne prirode.

O kolikoj travestiji od igre se radi ukazuje i to da morate kupiti DLC ako želite da vilenjaci pričaju svojim sindarskim jezikom. Odnosno, sindarski jezik je već u igri, međutim, ako kupite DLC, vilenjaci će više pričati. Developeri ovu odluku pravdaju dodatnim troškovima produkcije. Glasovni glumci koštaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano