Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 prodan 5 milijuna puta u prvih 10 dana

Osim što je otkrio brojke u pozadini isporuke PS5 konzola, Sony je ažurirao i prodajne brojke najpopularnije PS5 ekskluzive dosad – Marvel’s Spider-Mana 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako otkriva u financijskom izvještaju, Peter Parker i Miles Morales zajedničkim snagama su omogućili prodaju od ukupno 5 milijuna primjeraka u prvih deset dana prodaje. To su sjajne brojke za Insomniac, a osobito za Sony, čijim čelnicima u kontekstu recentnog poguranca u smjeru live servicea dobro dođe svaka validacija popularnosti igara za jednog igrača.

Marvel’s Spider-Man 2 je s prosječnom ocjenom većom od 90 na Metacriticu svakako kandidat za jednu od najboljih igara godine uz Zeldu: Tears of the Kingdom, Alan Wake 2 i Baldur’s Gate 3. FFA recenziju čitajte ovdje, a do konca godine Insomniac je obećao ubaciti New Game Plus mod i mogućnost repriziranja misija.

Inače, Insomniac je potvrdio s kojim Spider-Manom nastavlja graditi svoj Marvel univerzum, a osim Wolverinea za kojeg razvija vlastitu igru, u nekom obliku malo ljubavi mogao bi dobiti i Venom.

Igra

Povezano