Vijesti

Microsoft i FromSoftware navodno rade na Sci-Fi RPG-u, ali prva slika je lažna

Tradicionalno snažno povezani s Microsoftom, Windows Central u puno navrata služio je kao neslužbeno glasilo Microsofta. Windows Central je tu kada treba odraditi prljavi posao u blaćenju drugih kompanija, ali i kada treba otkriti nešto zanimljivo. Ovog puta Miles Dompier javlja o novoj igri FromSoftwarea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elden Ring je najambiciozniji projekt FromSoftwarea dosad, ali znamo kako to nije jedina igra na kojoj radi ovaj japanski studio. Miles Dompier javlja kako je čuo da FS radi s Microsoftom na dosad nenajavljenom futurističkom RPG-u.

Navodno se radi o igri koja zasad još uvijek tek u fazi predprodukcije, a Microsoft je financira te će biti izdavač. Odmah nakon što je to Miles otkrio na Youtube kanalu Windows Central Gaminga, po internetu su krenula nagađanja i lažne informacije.

Navodni screenshot koji se kasnije ispostavio lažnim, odnosno ukradenim s Art Stationa.

Jedna od lažnih glasina detaljno je opisala projekt navodnog imena Interstice. Interstice bi trebao biti spiritualni nasljednik Armored Corea slično kao što je to Sekiro bio za Tenchu, trebao je imati multiplayer, otvoreni svijet i svašta nešto, ali sve je palo na navodnoj slici iz igre koja se ispostavila kao lažnom.

Dakle, da rezimiramo. Rade li Microsoft i FromSoftware zajedno na novoj igri? Prilično je izvjesno, ali ostat ćemo oprezni. Zove li se Interstice i bit će smještena u otvoreni međuplanetarni sustav s mnoštvom frakcija i više različitih završetaka? Ne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano