VijestiZanimljivosti

Microsoft je glumcu iz Deathloopa poklonio PS5

Glumac Jason Kelley jako je dobro odradio svoju ulogu Colta u Deathloopu, međutim, požalio se da ga nema kako odigrati. “Ako mi netko može nabaviti igru i PS5 da je odigram, bio bih jako zahvalan”, priopćio je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su se mnogi u komentarima čudili kako je moguće da nije dobio priliku isprobati vlastitu igru, javio se Pete Hines, jedan od šefova iz Bethesde. “Vjerojatno ti mogu pomoći nabaviti PS5”, odgovorio mu je. “Zaslužio si zaigrati kao Colt i uživati u vlastitom nevjerojatnom performansu.”

I tako smo stigli do zapanjujućeg niza evenata koji bi nam prije samo nešto više od godinu dana bio nezamisliv. Kada sve sumiramo, Microsoftov studio je razvio PS5 ekskluzivu i poklanja Sonyjevu konzolu glumcu.

Da je Bethesda ispunila obećanje Jason Kelley otkrio je na JumpCut Play podkastu. “Nakon videa na Twitteru javili su mi da je konzola poslana.”

Inače, Deathloop je izašao prošli tjedan, a naš @Flipper nagradio ga je s visokih 92/100. “Ako volite igre i slobodu koju one nude, nemojte si dopustiti da ne odigrate Deathloop”, zaključak je recenzije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano