Vijesti

Midnight Club se vratio samo na Xbox Store!

Šta se dešava u Rockstarovim uredima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prošli tjedan narodni heroj Pepeljarko napravio kaos na Steamu, Rockstarovci marljivo rade da igrače nastave šokirati zaista čudnim odlukama. Opet se u središtu našao jedan Midnight Club nastavak.

Na Xboxovom Storu je jutros misteriozno osvanuo Midnight Club: Los Angeles Complete Edition za Xbox 360 po akcijskoj cijeni od svega £11.99. Midnight Club: Los Angeles je izašao davne 2008. godine i slovio kao vrlo dobra open-world igra, detaljnih autiju, zabavnih utrka i solidnog voznog modela. Prvi problem je nastao 2013. godine kada je propao GameSpy, a s njim i online mogućnosti mnoštva igara koje su koristile njihove usluge. Nedugo kasnije, uslijed isteka licenci za pjesme unutar igre, Rockstar je povukao igru sa svih digitalnih trgovina i ostavio zaboravu ovaj odličan serijal.

Motori su bili izvrstan dodatak te često prevaga u težim utrkama.

Posve nepravedno, jer iako se nije prodavao u rekordnim brojkama, serijal je iznimno napredovao iz nastavka u nastavak. Nakon Midnight Club 3 serijal je napokon dobio licencirane automobile, a MCLA je količinu i detaljnost istih dignuo (tada) na impresivan nivo. Osim same brojke automobila, mogućnost uređivanja istih je bila impresivna, gdje je igrač mogao srediti omiljenu jurilicu do najsitnijih detalja po svom ukusu. Moj ponos je bila Porcelain White Miura sa unutrašnjošću identične boje, kromiranih felgi te bijelim neonkama ispod.

Zaista iznimno detaljan editor, kojim smo mogli auto srediti do granice kiča i neukusa.

Iako je vraćanje igre na Xbox Store vrlo vjerojatno samo trehnička greška koja bi vrlo brzo trebala biti ispravljena. Realno gledajući, teško je vjerovati da će Rockstar obnoviti licence za glazbu u 13 godina staroj igru sa pretprošle generacije konzoli da bi možda prodao još par primjeraka samo na Xboxu. Osim ako ne spremaju nekakav remaster ili remake, što bi onda imalo smisla obnavljati licence. Kako god bilo, ostaje nada da će se Rockstar sjetiti ovog nepravedno zaboravljenog serijala i podariti nam jednog dana novi nastavak u punom sjaju nove generacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano