Vijesti

Modern Warfare 2 će vas nagraditi kozmetikom i multiplayer bonusima ako završite kampanju

Iako su kampanje u Call of Duty naslovima redovito narativni i vizualni spektakli naočigled bez premca u industriji takvog tipa, one su same po sebi i žrtve golemog uspjeha serijala budući da jako puno igrača kupuje nove nastavke samo zbog multiplayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U postotku gledano sve manje igrača odigra kampanju do kraja, stoga su se Activision i Infinity Ward dosjetili načina kako motivirati igrače. Konzilij je tako zaključio da će igračima najbolja motivacija biti nagrade u vidu multiplayer bonusa i nagrada.

Kao i kod prethodnika, kampanja za Modern Warfare 2 trajat će vjerojatno nekih 5-7 sati, a po njezinom prelasku dobit ćete tokene za ukupno tri sata dvostrukog XP i Weapon XP-a, četiri nova operatora, nekoliko Calling Cardova, emblem i nekoliko weapon blueprintova poput Union Guard Weapona kojeg koristi Captain Price zajedno sa svim njegovim dodacima, a za kojeg developeri tvrde da će biti izvrsno startno Primary oružje.

Podsjećamo, kampanja se za sve koji prednaruče Modern Warfare 2 otvara već 20. 10., a 28. 10. na službeni dan izlaska pokrenut će se multiplayer serveri i modovi. Dakle, već od prvog dana multiplayera možete imati dobre startne bonuse u vidu nagrada za pređenu kampanju.

Igra

Povezano