Vijesti

Modern Warfare 2 otvorena beta stiže sredinom rujna

Call of Duty: Modern Warfare 2 kojeg razvija Infinity Ward, jedan je od očekivanijih naslova iz Call of Duty franšize. Još uvijek aktualni Vanguard pokazao se velikim promašajem stoga ne čudi što CoD fanovi ne mogu dočekati 28. 10. i izlazak MW2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dobrom starom (plaćenom) običaju, PlayStation igrači prvi će testirati novi CoD. Prema navodima poznatog Call of Duty insidera, beta neće početi u kolovozu, već par tjedana kasnije. PlayStation igrači koji prednaruče igru, betu će igrati od 15. – 16. rujna. Otvorena PlayStation beta dostupna svim PS igračima bez obzira na prednarudžbe, održat će se u periodu od 17. – 19. rujna.

Nakon što se “izredaju” PlayStation igrači, slijedi cross-play beta za sve platforme. Prvo testiranje rezervirano je za sve koji prednaruče igru i počinje 22. rujna i trajat će čak do 23. rujna. Bez brige, otvorena beta za sve igrače na svim mogućim platformama kreće već 24. i traje sve do 26. rujna.

Još uvijek nije poznato što ćemo igrati u beti, no poučenim dosadašnjim testiranjima, vjerujemo da će Infinity Ward ponuditi nekoliko mapa koje ćemo testirati u nekoliko MP modeova. Svakako nije realno očekivati da ćemo zaigrati novi Warzone.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano