Vijesti

Nadolazeća Lord of the Rings igra sadrži lika koji se dosta razlikuje od svoje filmske inačice

Još u srpnju prošle godine vidjeli smo prvi prikaz nove igre iz svijeta Gospodara prstenova. The Lord of the Rings: Gollum gotovo nikoga nije oduševio nakon prvog pogleda na igrivost i grafiku, a očekivanja igrača diljem svijeta su naglo splasnula. Developeri su nedugo zatim odlučili odgoditi igru do svibnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Približavanjem datuma izlaska Golluma, polako su počele kružiti informacije o likovima i iznenađenjima koje možemo očekivati za mjesec dana. Tako smo saznali da ćemo se susresti s Gandalfom i Shelobom, a jedan od likova koji će izgleda imati veću ulogu i imali smo ga priliku vidjeti na velikom ekranu je The Mouth of Sauron.

Sauronova usta se pojavljuju u proširenoj verziji posljednjeg nastavka ekranizacije Tolkienovog remek-djela. Visoka i mršava figura s kacigom preko glave i očiju dočeka Aragorna i ostatak krnje družine ispred Crnih vrata Mordora. Iako kratka sekvenca s njime ne igra gotovo nikakvu ulogu u radnji, većina gledatelji se sjeća njegove neproporcionalno velike usne šupljine i nedostatka oralne higijene.

Čak se niti sam Tolkien nije pretjerano pozabavio s The Mouth of Sauron likom u svojim djelima i po svemu sudeći developeri su odlučili napisati originalnu priču oko ove beštije. Već je po prvom prikazu jasno kako su odlučili otići u potpuno drugom smjeru. Dok se Jackson više fokusirao na njegova usta, igra ipak daje uvid u njegove oči i ostatak lica.

Jezivi dio njegove persone bit će odjeća, koja sadrži poveći broj različitih zuba koja tvore svojevrsna usta od gornjeg dijela kombinezona. Sumnjamo da je po profesiji stomatolog, pa su ti zubi vjerojatno trofeji njegovih žrtava.

The Lord of the Rings: Gollum dolazi 25.5 na PC, XONE/S/X i PS4/5. Uskoro ćemo saznati još više informacija i nadamo se kako je prošlogodišnja odgoda pridonijela boljem finalnom proizvodu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano