Vijesti

Najavljen je reboot Saints Rowa koji serijal vraća korijenima – brzi auti, eksplozije i Saintsi

Saints Row jedan je od onih serijala koji je svakim novim nastavkom išao u sve luđem smjeru, ali pritom gubio dio svoga identiteta, sve dok nije u određenim krugovima igrača postao sprdnja samoga sebe. Stoga veseli što su umovi iza Saints Rowa odlučili vratiti se korijenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi je Saints Row prizemljeniji, no i dalje ima svoj šarm te podsjeća na trojku, ujedno i vrhunac serijala. Čeka nas velika promjena scenografije te odlazimo u Santo Ileso, grad grijeha i kriminala na jugozapadu SAD-a.

Volition obećaje najveće igralište do sada za izvođenje raznih vratolomija po kojima je serijal poznat, a sama igra će imati fokusiraniju radnju u kojoj pratimo grupu prijatelja koji pokušavaju naći svoje mjesto pod zločinačkim suncem u gradu prepunom bandi i nekontrolirane okrutnosti.

Izlazak je zakazan za 25. veljače 2022. te bi igra trebala doći na PS4, PS5, Xbox One, X i S te na PC s ekskluzivnošću za Epic Games Store.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano