Vijesti

Najavljen je The Walking Dead: Destinies. Izgleda očajno, ali mogao bi ispraviti neke nepravde iz serije

The Walking Dead: Destinies je bez premca jedna od najružnijih igara koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Međutim, vizule razine konca PS3 generacije pokušat će nadomjestiti nekim zanimljivim idejama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Destinies radnjom prati originalnu seriju. Možete igrati kao Rick, Daryl, Glenn, Shane i drugi, u čijoj koži ćete proživjeti neke od najboljih trenutaka prve četiri sezone serije. I tu stižemo do najzanimljivijeg elementa. Donošenjem odluka moći će se izmijeniti tok radnje i, kako navode developeri, “ponovno napisati povijest”.

Tako trailer prikazuje kultni susret Ricka i Shanea, koji za razliku od ishoda u seriji, rezultira nožem u Rickov vrat. “Što ako” smo se često pitali u brojnim situacijama puno boljih početnih sezona u seriju, a odgovor na to pitanje mogli bismo dobiti već u studenome. Destinies definitivno ne djeluje kao igra kakvu fanovi zaslužuju, ali nadamo se da ipak neće biti kompletno smeće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano