Vijesti

The Walking Dead Destinies je novi kandidat za najgoru igru godine

2023. bila je i još uvijek je sjajna za igrače. Izbor za najbolju igru godine bit će nikad teži, međutim, jednako teško je i s druge strane spektra budući da smo počašćeni sa zbilja jako lošim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najgorim igrama ove godine dominiraju naslovi rađeni prema popularnim zabavnim licencama. Tako se Gollumu i Rise of Kongu priključio još jedan ozbiljan kandidat – The Walking Dead Destinies. Radi se o akcijskoj avanturi iz trećeg lica kojoj je naum prepričati zbivanja iz TV serije, ali na način da možete utjecati na samu radnju i promijeniti neke ishode.

Još po najavi u kolovozu Destinies je izgledao očajno. Tada smo se ponadali da ipak neće biti kompletno smeće, ali čini se kako ipak jest. U igri kojoj se naočigled ne može pronaći ništa pozitivno, nekako najviše odskaču statične cut scene s neobičnim facijalnim ekspresijama glumaca previsokih čela. Dojam je kao da dizajneri namjerno trolaju igrače, a pritom nimalo ne pripomažu ni očajne glasovne izvedbe glumaca.

Dim je u ovoj igri stalan objekt i možete se skrivati u njemu.

Ništa bolje ne izgleda ni po pitanju gameplaya, gdje tek nešto veća rezolucija odaje da se radi o igri koja nije s PS2. Možda s PS3. Akcijskih poteza je tek nekoliko, likovi prolaze kroz objekte, dijelovi levela reciklirani su kroz naredne misije i zapravo sve izgleda prilično otužno.

Međutim, kada vidite koji izdavač stoji iza igre, bit će vam sve jasno. GameMill zaslužan je i za Rise of Kong, a iza Walking Dead Destiniesa vjerojatno stoji slična tužna priča – južnoamerički developer kojem je plaćeno jako malo i pruženo još malo vremena da razvije nešto što se može nazvati igrom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano