Vijesti

Nakon 12 godina, sve je spremno za konačno veliko finale The Walking Deada

The Walking Dead jedna je od najvećih franšiza današnjice po pitanju zombi tematike. Popularnost joj posljednjih sezona serije jenjava, ali AMC se nada kako veliko finale može vratiti reputaciju kakvu je uživala na vlastitom vrhuncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2010. bio je senzacija koja je oko televizora kroz prvih nekoliko sezona u SAD-u redovito okupljala preko 15 milijuna gledatelja. Svi su pratili sudbinu ekipe karakternih likova koji se bore za preživljavanje, a zatim se radnja umjetno produžila i razvodnila. Potom su herojski ubili glavnog lika i sada smo u posljednjoj sezoni nakon čije 16. epizode je napravljena ljetna pauza, a sada je najavljeno veliko finale i preostalih 8 epizoda.

AMC je prvu od preostalih šest epizoda zakazao za 2. 10., kroz narednih pet tjedana prikazat će ostale i to će biti kraj 12 godina duge avanture, ujedno jedne od najdugovječnijih TV drama svih vremena.

Unatoč svemu, producenti najavljuju eksplozivan završetak The Walking Deada, dostojan nekih oh prethodnih najboljih sezona i epizoda, a koliko (ne)će razočarati saznat ćemo za manje nešto više od mjesec dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano