Vijesti

Najavljena nova LOTR igra – The Lord of the Rings: Gollum

Ma tko bi rekao da će Gollum dobiti svoju vlastitu igru? The Lord of the Rings: Gollum razvija njemački studio Daedalic Entertainment koji je poznat posebno PC igračima koji vole p’n’c avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo će The Lord of the Rings: Gollum biti igra sa snažnim fokusom na priču. Nije poznato hoće li biti p’n’c avantura, ali imat će veliki naglasak na priču.

Radnja igra odvija se prije vremena LOTR knjiga i filmova, pa ćemo tako krenuti igrati malo prije trenutka kad Gollum pronađe Prsten što znači da ćemo igrati s njim u “normalnoj”, ali i u mračnoj fazi.

Ma ljepoto naša!

Izlazak igre se očekuje 2021. godine, a igra će doći na PC kao i konzole koje će tada biti aktualne na tržištu što vjerujemo da developeri misle na PS5, Xbox Two, Stadiju, Apple Arcade i sve moguće verzije Switcha.

Ne treba posebno isticati da će biti riječ o licenciranoj igri, pa svi očekujemo da će Gollum biti prava velika “AAA” igra jer znamo svi da LOTR licenca puno košta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano