Vijesti

Nakon jako lošeg gameplay prikaza, The Lord of the Rings: Gollum je odgođen

The Lord of the Rings: Gollum, prije dva tjedna dobio je prvi gameplay prikaz, “ali možda bolje da nije” tada smo zaključili, jer tehnički je izgledao jako grubo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično su uvidjeli apsolutno svi. Od vas čitatelja do novinara drugih medija, a reprezentativan je i pet puta veći broj dislajkova od lajkova na Youtubeu. Na kraju se postavlja pitanje tko je uopće odobrio prezentaciju takvog prikaza, što je u konačnici nebitno, jer izdavač Nacon i developer Daedalic odlučili su napraviti ono što je najbolje za Golluma.

Umjesto 1. 9. pala je odluka o odgodi Golluma “za nekoliko mjeseci. “Zadnjih godina tim je predano radio na ostvarivanju vizije izvanredne priče, smještene u svijet koji obuzima dah, ispunjen magijom i čudesima. Posvećeni smo ispunjenju očekivanja igrača i otkrivanju neispričane priče o Gollumu na način koji poštuje viziju J.R.R. Tolkiena”, poručili su developeri.

Sa svim ti na umu, odlučili su odgoditi igru. Slijedi poliranje, a novi datum izlaska objavit će naknadno. Naconu i Daedalicu nikako ne ide na ruku i poprilično zgužvani početak iduće godine, stoga je Gollum realnije očekivati negdje krajem proljeća 2023.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano