Vijesti

Nakon otvarajućeg vikenda fanovi su pokopali Resident Evil TV seriju

Već po prva dva trailera uoči emitiranja Resident Evil TV serije na Netflixu znali smo što nas čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojač dislajkova na Youtubeu zaustavio se na 131 tisući, više nego dvostruko više od lajkova. Fanovima se nije svidjela direkcija TV serije koja je krenula u totalno obrnutom smjeru od igara koje su, usput rečeno, s posljednjih nekoliko nastavaka i remakeova doživjeli svojevrsnu renesansu.

Nezadovoljstvo se nakon pogledane prve sezone prenijelo i na IMDB. Tamo Netflixova TV serija drži mizernu prosječnu ocjenu od 3.8. “Možda bi bolje prošlo pod nekim generičnim naslovom”, gotovo pa je unison zaključak svih korisničkih recenzija.

Na Rotten Tomatoesu fanovi su još kritičniji s prosjekom od samo 25%. “Zombi show doslovno su pretvorili u tinejdžersku dramu”, otprilike je rezime. Ipak, unatoč u većinskoj manjini, postoje i pozitivni komentari koji stižu uglavnom od onih koji su sebe uspjeli uvjeriti kako ovo nema veze s Resident Evilom te od onih koji ranije nisu imali doticaja s loreom. “Iskreno, nije mi jasan hate. Postoje mnogo gore serije, poput Bobe Fetta”, navodi jedan takav gledatelj.

Lošim recenzijama unatoč, Resident Evil nalazi se na samom vrhu najgledanijeg sadržaja proteklog vikenda. Kakvi su vaši dojmovi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano