Vijesti

Napokon stiže predstavljanje novog Test Drive Unlimiteda!

Prošlo je predugih deset godina od posljednjeg nastavka Test Drive Unlimited serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je za povjerovat da je zaista toliko prošlo, no istina je. Test Drive Unlimited 2 je izašao 2011. godine i od tada su došle dvije generacije konzola, a nastavka nigdje na vidiku. Bankrotom Atarija 2013. godine, sudbina serijala je bila neizvjesna, no samo tri godine kasnije, Bigben otkupljuje prava te 2020. najavljuje da je novi Test Drive Unlimited imena Solar Crown službeno u razvoju.

Jučer je Nacon tijekom Nacon Connect streama, a kasnije i na svom Twitteru najavio predstavljanje novih nastavaka iz svog portfelja trkaćih igara kroz narednih deset dana. Kao šlag za kraj je predstavljanje novog Test Drive Unlimited Solar Crown. Kako se može zaključiti iz samog imena, vraća se Solar Crown prvenstvo predstavljeno u prethodniku. Igra će biti smještena na još uvijek neimenovani stvarni otok u 1:1 dimenzijama. Vraća se i duboka kustomizacija avatara, no za sada nije poznato da li će se vratiti i kupovanje te uređivanje kuća i garaža.

Kako će i što Nacon predstaviti još ne znamo, no poželjan bi bio gameplay trailer kao i okvirni datum izlaska te platforme na kojima izlazi. Srećom, tih deset dana će brzo proći.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra