Vijesti

Neil Druckmann potvrdio rad na svojoj novoj igri

I dok razvoj The Last of Us multiplayera nema previše veze s Neilom Druckmannom, odnosno, razvoj predvode neki drugi ljudi, jedino Neil Druckmanna vidimo kao predvodnika novog pravog TLoU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok nismo sigurni je li njegov idući projekt The Last of Us igra, na Instagramu je u opisu svog profila potvrdio kako piše i vodi razvoj još uvijek nenajavljene igre. Premda znamo da Naughty Dog radi na nečemu, prva je to iole službenija potvrda kako projekt (ili jedan od projekata) predvodi glavom i bradom kontroverzni Druckmann.

Druckmanna neki ne vole jer se usudio u The Last of Us 2 na svoj način osvrnuti na neke društvene probleme, a hoće li to raditi i u svojem novom projektu, bila to trojka ili nešto drugo, vjerojatno nećemo saznati tako skoro. Međutim, ono što znamo je da će jedan od najkreativnijih ljudi u industriji imati vremena i za razvoj igara i nakon što je postao solo predsjednik i voditelj Naughty Doga.

Uz vođenje studija i razvoj svoje nove igre, Druckmann ima vremena i za druge projekte, poput druge sezone serije koju će producirati zajedno s Craigom Mazinom,

Igra

Povezano