Vijesti

Netflix želi biti “apsolutno najbolji” gaming servis

U studenome prošle godine Netflix je ušao u gaming vode sramežljivom ponudom Android i iOS igara, međutim, to je tek početak, uvjerava ulagače izvršni direktor Reed Hastings u intervjuu koji možete odgledati na Youtubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon još jednog dobrog kvartala za Netflix, ulagače je zanimalo kakvi su planovi za budućnost po pitanju video igara. Hastings priznaje kako je čitava stvar tek u povojima, a Netflix se trenutno nalazi u “puzajućoj” fazi. Od njih tri.

Polako i sigurno

“Poput djeteta, jednom kada se naučimo puzati, radit ćemo na hodanju, a zatim i na trčanju”, eufemizirao je CEO Netflixa. Pojasnio je kako Netflix, poput nekih drugih (Google, Amazon op.a.), ne želi neplanski uletjeti unutra “samo da budu tu”.

“Moramo zadovoljiti naše pretplatnike tako što ćemo biti apsolutno najbolji”, otkrio je Netflixov konačan cilj do kojeg žele doći planski, građenjem temelja, a ne poput konkurencije ubacivanjem keša u grotlo.

Katalog igara, kojih sada ima 12, rast će kroz 2022., a ima li streaming gigant ambicije prema ozbiljnom igranju, odnosno streamanju ozbiljnih igara poput Stadie i xClouda zasad ne otkriva direktno.

Popis od 12 dostupnih Android i iOS igara unutar Netflix pretplate

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano