Vijesti

Ni Ubisoft ne vjeruje u Skull and Bones, reklamira ga s mogućnošću “pojednostavljenog povrata novca”

Malo tko je ostao impresioniran prvim prikazom Skull and Bonesa. Igra za koju su mnogi mislili da je propala uskrsnula je demonstracijom koja otkriva brojne gameplay sisteme, a kojima, očito je, nedostaje razrađenosti i dubine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni upoznati s razvojem kažu da Skull and Bones zapravo nema ništa drugo za ponuditi osim onoga prikazanog u traileru, širi se bojazan o sadržajno plitkoj igri, što Ubisoft odbija komentirati, ali zato je kreirao novi trailer koji naglašava kako je igru moguće jako lako refundirati.

“Prednaruči Skull and Bones s Ubisoft Storea i iskoristi sve naše pogodnosti”, kaže Ubisoft. pa kao prvu pogodnost navede “pojednostavljeni povrat novca”. Drugi benefiti su ranije igranje i besplatna dostava in-game predmeta kao gameplay pogodnost i… to je to.

Dakle, ako prednaručite Skull and Bones i ne svidi vam se, a igrali ste ga manje od dva sata, dobit ćete povrat novca. Sumnjamo kako je Ubisoft zaista želio naglasak staviti na povrat novca, međutim, poznavajući kontekst čitave pozadine oko razvoja, igrači su stekli takav dojam

Igra

Povezano