Vijesti

No Man’s Sky na PS5 i XSX: Bogatiji svjetovi, veće baze, ultra grafika, 4K i 60 FPS-a

Hello Games ne prestaje oduševljavati. Nakon tko zna koje po redu nadogradnje s hrpom besplatnog sadržaja, za razliku od nekih drugih izdavača i developera, Hello Games je upravo obećao novu veliku No Man’s Sky nadogradnju za nove konzole i PC. Za igru koja je izašla prije više od 4 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultra postavke na PC-ju dobit će nadogradnju u vidu još detaljnijih planeta i tekstura, a sve to zajedno bit će dostupno i na PlayStationu 5 i Xbox Series X. Obje nove konzole izvodit će No Man’s Sky u 4K rezoluciji i 60 FPS-a. Poboljšane su teksture, osvjetljenje, volumetric efekti, iscrtavanje u daljinu… a sve to će se učitavati brže zahvaljujući SSD-ovima. Vremena učitavanja na PS5 će se skratiti 10 puta.

Na next-genu baze će moći biti detaljne poput manjih gradova.

Promjene stižu i u izgradnju baza koje će s novom generacijom biti kompleksnije, s više dijelova i većim limitom u visinu. Moći ćemo nadograditi vlastite baze sa starih konzola, budući da će se save file moći prenijeti na nove konzole.

Online ćemo igrati sa svim ostalim igračima na drugim platformama i konzolama, a kako će kombinacija novog limita baze funckionirati s ostalim konzolama tek nam preostaje za vidjeti. Važno je naglasiti kako će nove konzole podržavati do 32 online igrača, kao što je već neko vrijeme na PC-ju.

PlayStation 5 će dobiti podršku za Tempest 3D audio gdje će zvukovi biti detaljniji i precizniji u prostoru, a DualSense će dobiti podršku za haptičku vibraciju, ali tek kod rada s multi-toolom i u menijima.

Iako nije specificiran datum izlaska, vjerujemo kako će bolji No Man’s Sky na PC i nove konzole stići 10. 11., na dan izlaska prve next-gen konzole – Xbox Series X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano