Vijesti

Nova doza Battlefield glasina: Kooperativna kampanja, biraj hoćeš li Amere ili Ruse

Jako puno ovih dana pišemo o novom Battlefieldu. Nekoliko je aktivnih leakera od kojih, čini nam se, svi imaju točne informacije, a DICE je i od ranije poznat po tome da detalje ovakvog tipa brižno plasira kroz sebi bliske kreatore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson koji je sada već praktički postao službeni glasnogovornik Call of Duty i Battlefield igara javlja kako će novi BF preuzeti formulu Black Opsa, pa radnju smjestiti u blisku budućnost. Radnja će biti smještena negdje u sredinu ovog desetljeća što će developerima stvoriti svojevrsno opravdanje da u igri koriste oružja i gadgete koji su danas tek u svojim prototip fazama.

Za razliku od prethodna dva Battlefielda koji su pričali priče različitih malih ljudi na bojištu, novi BF trebao bi se vratiti spektaklu poput BF3 i 4. Za razliku od svih prethodnih igara, kampanja novog Battlefielda nebi umjesto nas trebala odlučiti tko je dobar, a tko je zao. Navodno ćemo voditi specijalnu postrojbu koju mogu regrutirati i SAD i Rusija. Dakle, moći ćemo igrati za obje strane.

S druge strane, što se tiče multiplayera Henderson je novi Battlefield opisao kao “BF3/4 na steroidima”. Osim kampanje, sve su to manje/više informacije koje smo čuli i ranije, uključujući i onu kako će novi Battlefield odbaciti sva numeriranja i podnaslove te će se zvati samo – Battlefield.

U iščekivanju novih leakova očekujemo i službeno predstavljanje igre narednog mjeseca ili u svibnju, a novi Battlefield igrat ćemo u listopadu ili studenom ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano