Vijesti

Nova mapa za Warzone 2 dobila je prvi video prikaz

AŽURIRANJE: Nakon što su prvo slikama otkrivene najbitnije nove lokaciji na Ashiki, novoj mapi za Warzone 2, Activision je izdao trailer kroz koji se možete pobliže upoznati s mapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNA VIJEST: Novu sezonu Modern Warfarea 2 i Warzonea 2 trebali smo igrati danas, međutim, odgođena je za 15. 2., stoga ćemo se zadovoljiti prvim pogledom na novu Warzone mapu.

Otok Ashika je manja mapa poput Rebirtha i ugostit će Resurgence, manji, brži i fokusiraniji mod od tradicionalnog battle royalea u Warzoneu koji, uostalom, dopušta i respawnove. Na Ashiki će se igrati i DMZ, a ispod u galeriji pogledajte neke od lokacija.

Underground Waterway je sustav podzemnih morskih tunela poput onih na otoku Visu. Town Center ponudit će blisku do srednje daleku borbu kroz brojne standove na tržnici, Tsuki dvorac čini se kao raj za solo snipere sve dok ne uđete u njega, a Beach Club doima se poput noćne more od lokacije s manje zaklona od onoga koliko biste željeli.

Povodom nove sezone Warzone će dobiti neke temeljne izmjene poput prerade Gulaga i novog loot sistema, a druga sezona Modern Warfarea 2 donosi hardcore mod, Ranked igranje te nove mape od kojih će jedna biti reinkarnacija popularnog Castlea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano