Vijesti

Nove ekspanzije za Fallout 76 dovode Brotherhood of Steel i vode u dobri stari Pittsburgh

Fallout 76 na dobrom je putu da uđe u grupu igara koje su se oporavile od kaotičnog izlaska. Kao No Man’s Sky, tako je i Fallout 76 uložio trud i pretvorio Apalačko gorje u više od ispraznog lunaparka za ljubitelje apokalipse 50-ih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih Bethesdinih igara, upravo je Fallout 76 potvrđen kao najpopularnija igra na Game Passu. Potaknuti popularnošću, razvoj igre nastavlja se punim tokom, a prvi novi dodatak bit će Brotherhood of Steel koji se vraćaju sa svojom vlastitom pričom kao besplatan dodatak za sve vlasnike igre i to već 7. srpnja.

Da bi stvar bila bolja, krajem predstavljanja ekspanzije, Bethesda je dala mali zalogaj onoga što nas čeka. Ekspanzija za koju se može pretpostaviti da će biti dio posebnog serijala ekspanzija, Expeditions – The Pitt po prvi nas put vodi van Apalača te odlazimo sjevernije, u Pittsburgh, koji smo imali priliku posjetiti kao dio DLC-a za Fallout 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano