Vijesti

Novi gameplay Warzone Pacifica otkrio avione i zračne bitke

Dva i pol sata teškog cringea. Tako bih opisao veliki Call of Duty: Vanguard event koji je ponajviše promovirao fake igrače i repere za koje nikad niste čuli. Osim novog i kratkog prikaza Warzone Pacific mape, najzanimljiviji detalj svakako čine zlatna zubala kod gotovo svakog od gospode repera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mi smo portal koji se prvenstveno bavi igrama, a manje zlatnim zubima, pa ćemo o zubima drugom prilikom.

Još samo jedan dan dijeli nas od izlaska Vanguarda, pa nam je Activision odlučio pokazati nekoliko multiplayer mečeva, pokoji novi detalj o Vanguard zombijima, a svi smo najveše iščekivali prikaz nove Warzone Pacific mape.

Nažalost, dobili smo svega nekoliko sekundi gameplaya. Fokus je postavljen na zračne (dogfight) borbe koje su u velikoj mjeri obilježile razdoblje Drugog svjetskog rata.

Nismo morali dugo čekati na reakciju nezadovoljnih igrača. Mnogi smatraju da će se avioni zloupotrebljavati u zadnjim zonama. Drugi pak kukaju da ih uvođenje aviona podsjeća na Fortnite. Mi ipak mislimo da je za donošenje bilo kakvih zaključaka još uvijek prerano, još uvijek je hrpa detalja nepoznata. Ako ćemo suditi prema do sada dostupnim kratkim gameplay isječcima, Caldera mapa izgleda jako lijepo.

U idućim tjednima Activision će otkriti sve što nas zanima, a ne zaboravite da “novi” Warzone ne izlazi sutra s Vanguardom, već 3. 12., a do onda ćemo se s Verdanskom opraštati kroz čitavi niz prigodnih evenata.

Vijest ćemo nadopuniti slikom koja je objavljena prije nekoliko trenutaka, a na kojoj možete vidjeti layout nove mape. Ne brinite, mapa nije manja od Verdanska, iako se možda tako čini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano