Vijesti

Novi Need for Speed navodno se zove Unbound i izlazi već za 2 mjeseca

Pouzdani insajder Tom Henderson ranije ove godine prvi je pisao o novom Need for Speedu, a sada se javio s novim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Insider Gaming javlja da je spreman trominutni trailer s glazbom američkog repera A$AP Rocky, a EA ga planira izbaciti negdje u naredna dva tjedna. Prema izvoru iz EA, Need for Speed Unbound planira se za 2. 12. ove godine.

Kako su ranije izvještavali Henderson i neki drugi leakeri, Unbound će biti nešto neozbiljnijeg karaktera s anime efektima vatre, dima i ostalog, što se poklapa i s nedavno procurenim djelićem gameplay prikaza. Henderson navodi i kako će Unbound biti više fokusiran na online multiplayer, a zasad mu je poznato da izlazi samo na novim konzolama i PC-ju.

ffa anketa

Jeste li željni novog NFS-a?

  • Da 55%
  • Ne 45%
Hvala ti 🎉

Ono što pouzdano znamo je da na novom Need for Speedu radi razvojni studio Criterion. Bio je planiran negdje prošle godine, međutim, u jednom trenutku EA-u je postalo jasno da neće uspjeti dovršiti Battlefield 2042 na vrijeme, pa je razvoj NFS-a zaustavljen kako bi se pripomoglo DICE-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano