Vijesti

Novo ažuriranje za No Man’s Sky donijelo je velike svemirske borbe i poboljšanja za PS VR2

Hello Games je objavio novo veliko ažuriranje za No Man’s Sky. Imena Echoes, studio je novi sadržaj teasao još od sedme godišnjice izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pitate HG, najveća novost Echoesa je mogućnost igranja kao robotska rasa sa svim pripadajućim im mogućnostima, što je prva nova rasa u igri još od izlaska. A ako pitate nas, najveća novost je kompletna prerada svemirskih borbi. Tako sada u velikim borbama mogu sudjelovati i veliki teretni te kapitalni brodovi, pa u traileru vidimo prizore poput onih u Star Warsu, gdje s manjim brodom, u sveopćem kaosu, igrač probija obranu velikog teretnog broda, nakon čega uslijedi filmska eksplozija.

Igrači sada mogu tražiti i preprodavati dijelove oružja i multi-toolova, a tu je i mogućnost gradnje svojevrsnog muzeja, gdje možete u 3D holografskom obliku izložiti sve čudne pronalaske na koje ste naišli.

Oni koji igraju u VR-u, a posebno na PlayStation VR-u 2, profitirat će od velikih poboljšanja tehničkog djela igre. Očekujte bolje performanse i oštriju sliku zahvaljujući novom anti-aliasing rješenju. Sve nabrojano u NMS možete igrati već sada na svim platformama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano