Vijesti

Nuklearke već padaju na Verdansk, ali ništa se ne događa

Verdansk neće zamijeniti nova mapa barem još desetak dana, ali glasine da će krajem sezone nuklearke porušiti mapu sad su dobile potvrdu.

Neki igrači su u King Slayers modu uspjeli snimiti polijetanje nuklearnih raketa, a nakon toga i njihovo brzo spuštanje. Ali bez ikakvog efekta i eksplozije.

Čini se da se radi o glitchu koji prijevremeno pokreće scenarij koji nas očekuje krajem sezone. Leakeri su tvrdili da će Verdansk nestati i da ćemo igrati na novoj mapi, ali trailer koji je procurio prošli tjedan pokazuje suprotno. Verdansk će biti prerađen u skladu s Black Ops Cold Warom.

Inače, Raven je jučer kaznio još 15.000 cheatera i to nakon što je u igru ubačen novi sniper i nakon što su nerfali AUG i FFAR.

AUG je dobio veći recoil, ali damage nije smanjen. Developeri smatraju da je AUG prelako upravljiv u odnosu na visoku štetu koju radi. Sad je neprecizniji.

FFAR 1 koji je trenutno možda i najpopularnije oružje u Warzoneu dobio je redukciju ADS-a i povećanje recoila. Raven će nastaviti optimizaciju ovog oružja penaliziranjem njegove sposobnosti na visoke udaljenosti.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close