Vijesti

Procurili su prvi kadrovi s nove Warzone mape: Ostajemo u Verdansku

Iz Activisiona je, namjerno ili slučajno, procurilo nešto što izgleda kao nedovršeni trailer za novu mapu u Warzoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu što vidimo trailer je autentičan i prikazuje kadrove iz nove mape smještene u 1980-e godine. Proteklih tjedana leakeri su javljali kako će Verdansk biti uništen u nuklearnoj eksploziji i da ćemo igrati na potpuno novoj mapi. Dok je nuklearna katastrofa sasvim izgledna, izgleda da ćemo u prošlosti i dalje igrati u Verdansku.

Da se radi o Verdansku možemo vidjeti na primjeru stadiona, akvadukta umjesto brane, predgrađa, aerodroma… Sve poznate nam lokacije maskirane u ruho od prije 40-ak godina u skladu s Call of Duty: Black Ops Cold Warom.

Javite nam u komentarima ako je trailer u međuvremenu obrisan.

Nova mapa bi u Warzone trebala doći u narednim tjednima po završetku druge sezone. Nuklearna katastrofa trebala bi poslužiti za tranziciju iz Modern Warfare u Black Ops Cold War eru na način sličan kako tranzicije odrađuje Fortnite.

Što kada stigne CoD Vanguard?

Kada krene nova sezona Warzonea kalendar će pokazati da je Activisionu trebalo čak 5 mjeseci razmaka za tranziciju s Modern Warfarea na Black Ops Cold War. Što će biti s Vanguardom, novom Call of Duty igrom koja će prema svim (neslužbenim) informacijama biti smještena ponovno u Drugi svjetski rat?

Nedavno su iz Activisiona izjavili kako “glavne igre” ne trebaju nužno utjecati na tijek i razvoj Warzonea. Kompanija na mobilni, pravi i Warzone Call of Duty gleda kao na tri različite igre, stoga je sasvim moguće da Warzone totalno zaobiđe Drugi svjetski rat.

U suprotnome, Warzone riskira postati prava mala špageterija. Koordinirati s različitim studijima, grafičkim pokretačima, idejama, vremenskim okruženjima te pripadajućim im oružjima i opremom može se pokazati kao popriličan izazov, stoga Warzone u budućnosti, a pričamo o narednim godinama, vidimo kao projekt koji će ići u nekom vlastitom smjeru s povremenim manjim tematskim odstupanjima ovisno gdje zalutaju Call of Duty igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano