Vijesti

Obsidian i Rare sutra najavljuju nove igre, a dolazi i veliki Age of Empires 4 prikaz

Sutra u Londonu od 21 sat održava se veliki X019 događaj gdje će Microsoft pokazati što njegovi first-party studiji pripremaju za igrače i vlasnike PC-a i Xboxa One i očekuju se zaista velike najave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate svi da je MS kupio zavidan broj studija koji rade na igrama za iduću generaciju Xboxa i PC-a, ali je zanimljivo da će veliki broj igara koje ćemo vidjeti sutra, izaći iduće godine uoči izlaska next-gen Xboxa. Sigurno je da ćemo vidjeti Wasteland 3, Minecraft Dungeons i Bleeding Edge, ali ćemo vidjeti i prvi pravi prikaz Age of Empiresa IV.

I to nije sve – prema tvrdnjama zaista pouzdanog i uvijek točnog industrijskog insidera, stiže informacija da će Obsidian i Rare najaviti svoje nove igre. Jedva čekamo vidjeti što nam ova dva studija spremaju, a navodno ni to neće biti sve. Microsoft očito za sutra priprema pravi događaj pun igara.

Potvrđeno je da neće biti govora o Scarlett konzoli za koju Microsoft priprema poseban reveal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano