Vijesti

Odgođen je i The Lord of the Rings: Gollum

Akicjska avantura s fokusom na stealth smještena u LotR svijet na starim i novim konzolama trebala je izaći ove godine, međutim, developeri suptilno javljaju o odgodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, developeri iz Deadalica sklopili su partnerstvo s Naconom koji će biti izdavač Golluma, a tek tako, usput, javljeno je kako ćemo Gollum igrati tek u 2022. Kako kažu, iskoristit će dodatno vrijeme kako bi upotpunosti iskoristili moć nove generacije konzola.

Osim teasera i nešto screenshotova još uvijek ne znamo više o Gollumu i kako će se on igrati. Budući da ga nećemo igrati prije 2022., ne očekujemo neki značajniji gameplay prikaz barem do druge polovice ove godine.

Međutim, znamo da se radi o stealthu orjentiranj igri, a zanimljivo zvuče informacije kako će način igranja i donošenje odluka imati utjecaj na unutarnju borbu s Gollumovom drugom personom i manje ljigavijim Smeagolom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano