Vijesti

Open-world survival MMO The Day Before je dobio novi gameplay prikaz i datum izlaska

The Day Before je u dva prethodna navrata podigao neviđenu prašinu s dva prikaza koji izgledaju kao kombinacija The Last of Usa, Days Gonea i The Divisiona. Nastavio je oduševljavati i u novom prikazu, a ekipa iz ruskog studija Fntastic najavila je i datum izlaska.

The Day Before je open-world MMO survival igra smještena u post-pandemijsku Ameriku. Tijek priče je standardan – smrtonosni virus je poharao planetu i budimo se u svijetu kakvog se ne sjećamo.

Od 21. 6. 2022. za kada je zakazan, u The Day Before skupljat ćemo resurse za preživljavanje, te se istovremeno braniti od živih mrtvaca i drugih igraća tražeći odgovore na brojna pitanja, prvenstveno na ona tipa “sto se tu je*ote događa”.

Uz to, developeri su najavili i izvedbu igre za PS5 i XSX/S, a koja će uslijediti negdje kasnije u 2022.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake
Back to top button
Close
Close