Osim datuma izlaska, otkrivena su i posebna izdanja za Marvel’s Spider-Man 2

Noćas se na pozornici Sumer Game Festa na kratko pojavio kreativni direktor Marvel’s Spider-Mana 2 te otkrio datum izlaska ove dugo očekivane PS5 ekskluzive, a potom je Sony predstavio posebna fizička i digitalna izdanja.

Igra će u standardnom fizičkom i digitalnom izdanju koštati 80 eura, a nažalost, trend isključivo digitalnih Deluxe izdanja nastavlja se i s novim Spider-Manom. Za iznos od 90 eura kupci mogu računati na 10 jedinstvenih odjela, 5 za Petera i 5 za Milesa, dva dodatna skill boda te na nekoliko posebnih filtera za Photo Mode.

A za najveće fanove tu je Collector’s Edition za 250 eura. Dolazi sa Steelbookom, ali bez diska, umjesto kojeg ćete dobiti kod za Deluxe digitalno izdanje te s 49 centimetara visokom statuom borbe oba Spider-Mana s Venomom. Kupci kolekcionarskog izdanja dobit će i 3 dodatna skill boda te će imati otključan Web Grabber gadget od početka igranja.

Kolekcionarsko izdanje za Marvel’s Spider-Man 2.

Prednarudžbe kolekcionarskog izdanja kreću u petak 16. 6. na PlayStation Direct siteu (nedostupnim u Hrvatskoj), a mi koji nemamo PS Direct morat ćemo strpljivo čekati na obavijesti domaćeg uvoznika PlayStation proizvoda.

Lansiranje Marvel’s Spider-Mana 2 zakazano je za 20. 10. ove godine.