Vijesti

Otkriveni su datumi za Modern Warfare 2 betu. Pogledajte mapu na kojoj će se igrati

Kao što smo i najavljivali, noćas je Activision na finalu Call of Duty lige otkrio nove detalje o Modern Warfareu 2 i nama ono najbitnije – početak bete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će betu zaigrati oni koji Modern Warfare 2 prednaruče na PlayStation konzolama, za njih early access kreće 16. 9. u 19 sati. Svi ostali PlayStation igrači pridružit će im se 18. 9., a prvi krug testiranja završava 20. 9.

Prvo za one koji prednaruče

Beta se igračima na drugim platformama otvara idući vikend, 22. 9., kada će do 24. 9. igrati samo oni s prednarudžbama, a zatim će im se pridružiti svi ostali igrači. U toj fazi testiranja bit će uključeno i crossplatform igranje.

Također, najavljen je i tzv. Call of Duty: Next događaj koji će 15. 9. predstaviti budućnost serijala. U fokusu će biti prezentacija svih multiplayer modova, potpuno novi Warzone, a Activision će prikazati i novi Warzone za mobitele.

No vratimo se na beta testiranje. Jedna od mapa na kojima će se igrati beta je Marina Bay Grand Prix, auto-moto staza koja će ugostiti do 12 igrača, a kako izgleda pogledajte u traileru ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano