Vijesti

Otkriveni su detalji kampanje za Modern Warfare 2, obećavaju nikad bolju grafiku i realnije protivnike

“Svjedočite i doživite zbog čega je Task Force 141 postalo kultan odred nakon zbivanja iz prvog Modern Warfarea iz 2019.”, započeo je Activision opisivati Modern Warfare 2 nakon 2-minutnog trailera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Task Force 141 suočava se s najvećom prijetnjom dosad. Poznata ekipa se vraća, stvaraju se novi saveznici, a Modern Warfare 2 će Pricea, Gaza, Ghosta, Soapa i novog člana Vargasa, odvesti na nove lokacije diljem svijeta. Navode se podvodne bitke, bitke 10 kilometara iznad tla, stealth dionice, a nakon poslovično epske kampanje vraća se popularni kooperativni Special Ops mod.

Tehnikalije

Kažu da je Modern Warfare 2 početak nove ere Call of Dutyja. Prvenstveno je tome razlog prerađeni grafički pokretač koji će odsad biti unificiran za sve naredne Call of Duty naslove. Dakle, više se neće dogoditi, kao prije, da Infinity Ward izbaci Modern Warfare na novom pokretaču, a Sledgehammer iduće godine lansira naredni Call of Duty na starijem i lošijem grafičkom pokretaču. Nova era Call of Dutyja uključuje i povratak na Steam, prvi put nakon 2017., gdje će ostati do daljnjeg.

ffa anketa

Hoćete li kupiti Modern Warfare 2?

  • Da 48%
  • Čekam prvi gameplay prikaz 32%
  • Ne 20%
Hvala ti 🎉

Osim novog pokretača, posebnu pažnju ove godine Infinity Ward stavlja na umjetnu inteligenciju. Prijatelji i neprijatelji trebali bi se ponašati nikada prirodnije, taktički će koristiti zaklone i manevarske tehnike preuzete od pravih specijalnih odreda, a kako sve to izgleda trebali bismo otkriti u prvom beta testiranju čiji datum još nije otkriven.

Zato je konačan datum izlaska Modern Warfarea 2 poznat već neko vrijeme. Igramo ga od 28. 10. na svim aktualnim konzolama osim Switcha i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano