Vijesti

Outriders je u samo nekoliko sati utrostručio brojke igrača Avengersa

Kooperativni looter shooter Outriders izašao je jučer, a budući da se radi o online naslovu koji baš poput Marvel’s Avengersa ima Square Enix kao izdavača, u narednim danima nama i ostalima bit će zanimljivo uspoređivati oba naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avengersi se unatoč velikom imenu nisu proslavili, ali čini se da će studio People Can Fly popraviti stvari za Square Enix. Naime, već prvog dana Outridersi su gotovo trostruko prebacili najveći broj igrača ikada u Avengersima. U jednom trenutku je Outriders na Steamu igralo 112 tisuća igrača, a Avengerse je svoj rekord od 31 tisuću ostvario prije 7 mjeseci i teško da će ga više ikada premašiti. S druge strane, kod Outridersa navečer očekujemo dodatan rast.

Stvari za Avengerse ne izgledaju baš dobro, ali developer Crystal Dynamics uz podršku iz Square Enixa izgleda namjerava popraviti sve probleme, a najveći od njih je manjak sadržaja. Kasnije ove godine stiže nova kampanja, Black Panther kao novi igrivi heroj i čitav niz sitnica, a plan je igru podržavati novim sadržajem jedno duže vrijeme.

Mi smo, baš kao i svi ostali recenzenti dobili svoj primjerak Outridersa baš na dan izlaska. Tempiranje recenzija na dane nakon izlaska od strane izdavača obično je loš znak i to se radi kada neka igra ima problema, ali ne i u ovom slučaju. Outriders je jako dobra igra, unatoč određenim tehničkim problemima na PC-ju. Filip je igra na PS5, a recenziju ćete čitati negdje idući tjedan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano