Vijesti

Marvel’s Avengers igra još nije povratila troškove razvoja

Dok druge velike AAA igre u prvom danu prodaje vrate sve uloženo, Square Enixov Marvel’s Avengers to nije uspio napraviti ni nakon skoro 3 mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prihodi od Avengersa bili su niži od očekivanog i još uvijeknismo uspjeli povratiti troškove razvoja”, otkrio je šef Square Enixa Yosuke Matsuda na sastanku s ulagačima.

Izvori javljaju kako je na razvoj Avengersa utrošeno golemih oko 170 milijuna dolara, a Square Enix je nedavno javio gubitak od čak 48 milijuna dolara što ne otkriva čitavu situaciju, ali možete otprilike zaključiti što se događa.

RECENZIJA: Marvel’s Avengers: A Day

Matsuda se nada kako će nadolazećim novim sadržajem povratiti igrače, a upravo je manjak sadržaja s naglaskom na end-game kao najvećim problemom označio naš @Flipper u svojoj recenziji, gdje je Marvel’s Avengers: A Day ocijenio ocjenom 78 od 100.

Nažalost, ni izlazak novih konzola neće pomoći Avengersima da povrate popularnost, budući da je next-gen grafička nadogradnja odgođena tek za narednu godinu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano