Vijesti

U Marvel’s Avengers igru stiže Black Panther s novom velikom ekspanzijom

Osim o novom Life is Strangeu i Forspokenu (Project Athia), Square Enix je na jučerašnjoj prezentaciji posvetio vrijeme i Avengersima za koje je najavio novu veliku ekspanziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

War for Wakanda stiže u drugoj polovici ove godine, a donosi nove Hero outfite, povećanje Pover Levela, nove villiane (Klaw) i fakcije, novu priču, Wakanda đunglu kao novo područje, novi outpost i naposlijetku novog heroja – Black Panthera.

Izgleda da su se Square Enix i Crystal Dynamics doveli u red. Novi sadržaj je sve što nedostaje inače dosta dobrim Avengersima, a put do iskupljenja krenuo je jučer s next-gen nadogradnjom i Hawkeye DLC-om.

Hawkeye DLC je, kao i svaki idući, besplatan, a osim Hawkeyea kao novog heroja, donio je novu priču, Wasteland regiju, mogućnost kustomizacije HARM sobe i villaina Maestra.

Kasnije ovog proljeća i uoči War for Wakanda ekspanzije stiže čitav niz sadržaja. Tachyon Rift misije, mogućnost igranja s nekoliko istih heroja (primjerice 4 Hulka), Patrol Mode misije, nove War zone…

Osim novog sadržaja, Crystal Dynamics obećava nastavak optimizacije i balansiranja heroja, bolje spajanje igrača, povećavanje levela i nove outfite.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano