Vijesti

Ovo su dvije i pol minute čistog savršenstva

Prošlo je gotovo 3 godine od izlaska Dark Soulsa III. Od tada fanovi “Souls” igara čekaju igru koja će testirati njihove sposobnosti, živce i otpornost gamepada na razbijanje. Vjerujte, bit će ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sekiro: Shadows Die Twice izlazi vrlo brzo i definitivno je jedna od očekivanijih igara ove godine. Već svi znamo da nas ponovno očekuje remek djelo iz From Software radionice. Potvrđeno je da će igra biti prokleto teška tako da se slobodno priredite na česta umiranja.

Maloprije smo dobili genijalni launch trailer koji će samo još otežati čekanje ove igre koja dolazi 22.3. na PS4, Xbox One i PC. Uostalom, pogledajte sami.

Imate još 12 dana za naoštriti osjetila i mačeve jer će vas Sekiro propisno nasekirati jednom kad izađe. Ne očekujte recenzije nekoliko dana ranije budući da je Activision potvrdio da neće slati rane kopije igre recenzentima.

Da je neki drugi studio u pitanju ovo bi svakako bio razlog za uzbunu, ali ovo je From Software. Vidjeli smo do sad dovoljno gameplaya da znamo da će ovo biti još jedna ogromna hit igra.

Igra

Povezano