Vijesti

PlayStation 5 i Xbox Scarlett? “Isto s_anje, drugo pakovanje”

Iako smo mi stvarno uzbuđeni oko dolaska next-gen konzola, ne možemo reći da gospodin Atsushi Inaba nije u pravu. A tko je on? On je šef Platinum Gamesa, ekipe koja nam je “podarila” fantastični Bayonetta serijal, Metal Gear Rising, Vanquish i onu igru koju nećemo spomenuti. Kašalj, Nier, kašalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vi koji pratite Inabu, znate da je on pomalo osebujan lik, ali potpuno iskren. A on kaže da uopće nije uzbuđen oko next-gen konzola jer su manje-više slične ovoj generaciji i ne donose ništa novo osim boljih performansi. On ih smatra pomalo dosadnim. Istima.

OK su (next-gen konzole). Kad kažem OK, mislim na to da će grafika biti bolja, manja loading vremena, igre će raditi bolje i to je sve OK za kupce.

Ali, next-gen konzole su ako ću biti potpuno iskren, manje-više slične ovoj generaciji. Ništa novo, ništa revolucionarno. One su zapravo PC. Teško se uzbuditi oko stvari koje već postoje (na PC-u), a koje su samo prerađene za konzole.

Inaba zapravo nije ništa pogrešno rekao, zar ne? Prema njegovom mišljenju puno veću inovaciju i veće mogućnosti za kreaciju pruža cloud igranje što je za njega puno veći iskorak od PlayStationa 5 i Xbox Scarletta.

Povezano