Vijesti

PlayStationova serija Twisted Metal izlazi u srpnju, ali mi je nećemo moći gledati

Nakon što su se Uncharted i The Last of Us već etablirali u videoigrama i tako na čvrstim temeljima ostvarili uspjeh na TV ekranima i kino platnima, stigao je red na ekranizaciju koja će testirati do gdje zapravo seže potencijal PlayStation Productions ekranizacija. Twisted Metal serija dobila je datum početka emitiranja i prvi poster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twisted Metal opisuje se kao “oktanska akcijska komedija”, a prije nego što kasnije navečer dobijemo prvi teaser trailer, IGN je ekskluzivno otkrio prvi poster.

Serija je inspirirana PlayStationovim kultnim IP-em, ali s potpuno novom pričom Jonathana Smitha (Cobra Kai), te od producenata Deadpoola i Zombielanda Rhetta Reesea i Paula Wernicka. Glumačku postavu predvode Anthony Mackie i Stephanie Beatriz. Twisted Metal premijeru će imati 27. 7. na američkom Peacocku, streaming servisu koji još nije dostpan u Hrvatskoj.

Ekranizaciju bi trebala popratiti i još neotkrivena nova igra koju navodno zajedno razvijaju Lucid Games (Destruction AllStars) i Firesprite, dva razvojna studija iz Liverpoola.

Povezano