Vijesti

Prvi veliki trailer za Twisted Metal seriju oduševio je zabavnim prikazom

Nakon The Last of Usa, rekli bismo da je Twisted Metal posljednja ekranizacija neke video igre koju bi netko očekivao, ali tu je. PlayStation Productions sa streaming servisom Peacock odlučio je iduće preraditi kultnu igru i bit će to pravi test za sva buduća nastojanja u smjeru ekranizacija. Je li samo ime PlayStation dovoljno da osigura gledanost?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To ćemo saznati kasnije ovog mjeseca, međutim, sudeći po reakcijama, možda čak i jest, a ne odmaže ni to što je trailer iznenađujuće zabavan. Inače američki kečer, Samoa Joe izgleda sjajno kao Sweeth Tooth s iznenađujuće upečatljivom izvedbom, a isto se može reći i za Anthony Mackiea u glavnoj ulozi vrckastog John Doea.

Sveukupno gledano, ovaj prvi pravi puni prikaz napravio je puno veću uslugu seriji nego svi dosadašnji teaser prikazi sjajno. Produkcija djeluje raskošno, osjećaj apokalipse je tu, automobili su glasni i neobični, likovi otkačeni, a hoće li Twisted Metal kvalitetom popratiti dojam iz trailera, saznat ćemo od 27. 7., za kada je zakazana premijera. Doduše, Peacock nije dostupan u Hrvatskoj, ali snaći ćemo se već nekako.

Igra

Povezano