Vijesti

Pogledajte novi impresivni gameplay za Dying Light 2, igru koja obećava jako puno

Igra koju poljski developeri iz Techlanda proglašavaju “ozbiljnim iskorakom u odnosu na druge zombi igre” dobila je novi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dying Light 2: Stay Human trailer prvo je pokušao objasniti kako je došlo do izbijanja epidemije i kako je svijet postao ono što jest u igri, a zatim su prikazani gameplay elementi poput parkura, borbe, kuke, padobrana…

Zaista je impresivno koliko je Dying Light 2 evoluirao od originala. Grad je znatno veći i raznovrsniji, zgrade su više, vertikalno kretanje nikada nije bilo važnije, a češće i zahtjevnije će biti i borbe s ljudima. Dying Light 2: Stay Human igramo od 7. 12.

Kada izađe nekoliko tjedana uoči Božića, Dying Light 2 će u suradnji s Nvidijom imati podršku za sve nove tehnologije. Na PC-ju će se izvoditi u 4K rezoluciji s ray-tracingom i DLSS-om, a koliko imprevino to sve izgleda pogledajte u posebnom traileru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano