VijestiZanimljivosti

Pokušaj izvođenja Hamleta u GTA Online nije dobro završio

Simulator satire Amerike u kojem dominiraju prostote, nemoral i nasilje jedan igrač je pokušao oplemeniti kulturnim performansom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazim u miru, ne pucajte, samo želim odraditi performans”, molio je GTA Online igrač Rustic Mascara u lobbyju, ali je počašćen RPG-em još i prije nego li je uspio dovršiti molbu.

Pokušaj broj dva započeo je nešto elegantnije.

“Kasno sam, ali zbog toga znam da nisam izgubio svu radost, odustao od svih običaja vježbi…”, krenuo je citirati drugi čin u kojem Hamlet objašnjava stanje melankolije u kojem se pronašao nakon gubitka oca. Suigrači su imali tek 20 sekunda razumijevanja prije nego li je ponovno eliminiran.

Mascara tu nije odustao. Kasnije je ponovno pokušao u kultnom Hollywood Bowl amfiteatru (Vinewood Bowl u GTA), gdje nije imao problema s drugim igračima koliko je imao problema s policijom. GTA svijet očito pozna samo jednu vrstu kulture – kulturu ekscesivnog nasilja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano